Week voorspellingen.

Vul een subtitel in

Mocht je een persoonlijke Tarot, Engelen of Maya legging willen ontvangen? Stuur mij dan een mail: mayakrachtsteen@gmail.com.

Wil je een persoonlijke jaarlegging ontvangen over het jaar 2021 stuur mij dan een mail voor meer informatie. E-mail: mayakrachtsteen@gmail.com


Weeklegging 13-18 april

Mocht het je niet aanspreken dan is deze boodschap niet voor jou.

Watertekens: Schorpioen, Kreeft, Vissen.

Je hebt het deze week zwaar. Je voelt je somber en terneergeslagen. Dit komt omdat je veel te veel van jezelf vraagt. Je neemt zoveel verantwoordelijkheid op je dat het je allemaal even te veel wordt. Je hoeft niet alles en iedereen op je schouders te dragen. Laat dingen van anderen los, of deel je zorgen met anderen want je hoeft niet alles in je eentje te dragen. Het is nu belangrijk voor je om even een stapje terug te gaan doen en je rust te nemen. Neem vrij en bevrijd je van de zaken die je opeisen, zoals doelstellingen, takenlijstjes en andere dingen. Gewoon even niets. Geen verplichtingen.

Kernwoorden: Stress, moed, kracht, hulp, rust, meditatie, Jaloezie en afgunst, uitputting, rug, spieren.

Vuurtekens: Boogschutter, Leeuw, ram

Je mag deze week naar je innerlijke stem gaan luisteren. Ben jij bereid om je roeping te volgen? Misschien zit je op dit moment in een periode wat chaotisch is, maar vanuit chaos kan er een nieuw begin ontstaan. Misschien heb je wel het gevoel dat de tijd tikt en word je daar nerveus van. Alles komt precies op de juiste tijd wanneer jij er klaar voor bent en de juiste keuzes maakt.

Kernwoorden: innerlijke stem, nieuw begin, chaos, roeping, geen overzicht, kopzorgen

Aardetekens: Steenbok, Stier, Maagd

Jij mag deze week vertrouwen hebben in de dingen die op je pad gaan komen. Je mag gaan genieten van de zonnige kant van het leven. Je mag weer positief zijn na een moeilijke periode. Na regen komt zonneschijn. Je krijgt deze week duidelijkheid dat je angsten en zorgen overwint. Deze week ga je ook nieuwe mensen ontmoeten waar jij je fijn bij voelt. Deze personen kunnen je verder helpen om aan iets nieuws te beginnen of je doel wat je voor ogen hebt te bereiken.

Kernwoorden: Geluk, nieuwe contacten, na regen komt zonneschijn, Liefde, harmonie, vreugde

Luchttekens: Waterman, Tweelingen, weegschaal

Je hebt het gevoel dat je deze week moet strijden. Dit kan iets zijn uit je verleden wat ineens weer om de hoek komt kijken. Je bent daarom erg voorzichtig want je wilt datgene niet nogmaals gaan meemaken. Maar misschien is dit het moment omdat gene los te gaan laten? Anders blijf je erover struikelen. Durf naar je hart te luisteren welke stappen je nu mag gaan zetten. Krijg inzichten en neem je tijd om de juiste stappen te gaan zetten.

Kernwoorden: Oude herinneringen, voorzichtig, pijn, inzichten, optimisme, succes.


Weeklegging 29 maart tot 5 april

Mocht de boodschap je niet aanspreken dan is deze boodschap niet voor jou bedoeld.

Luchttekens: Waterman-Tweelingen-Weegschaal:

Waar maak jij je zoveel zorgen over? Deze week kun jij je somber en terneergeslagen voelen. Je hebt de laatste tijd veel kracht moeten inzetten om iets te willen behalen. Je wilde het doel halen maar dat heeft je heel veel energie gekost en daar heb je deze week last van. Misschien ben je op dit moment de weg even kwijt daarom is het belangrijk om altijd goed het overzicht te houden. Wees een beetje Flexibel en accepteer steun van anderen. Je kunt last van je rug of ergens als een berg tegenop zien.

Kernwoorden: Zorgen, stress, verantwoordelijkheid, succes, veiligheid, anker, flexibel, steun.

Watertekens: Vissen, Schorpioen, Kreeft:

Jij mag deze week initiatief tonen. Luister naar je intuïtie en doe wat met de dingen die bij je binnenkomen. Je mag zelfverzekerd in het leven gaan staan, je hebt prachtige talenten, doe er iets mee. Ga bezig met de toekomst en doe iets met al je wijsheid. Creëer je mooiste nieuwe leven! Ga stappen zetten en laat de energie positief stromen. Misschien sta je nu op een nieuw punt in je leven? Volg het pad wat voor jou bestemd is, luister daarbij altijd naar je innerlijke stem.

Kernwoorden: Rechtvaardig, tweesprong, kracht, moed, hulp, intuïtie, wijsheid

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter:

Ben je eerlijk tegen jezelf? Wil je echt voor datgene gaan? Luister eens naar je innerlijke stem? Is het niet dat je datgene achter je wilt gaan laten? Ook al doet het pijn in je hart, omdat het zo`n pijn doet vind je het moeilijk om die keuze te maken. Maar heb je niet al afscheid genomen? Durf je eigen weg te volgen en wees eerlijk tegen jezelf deze week. Je antwoorden zitten in jezelf. Het is nu de tijd om goed voor jezelf te zorgen en de juiste keuzes te gaan maken. Wat niet meer belangrijk is mag je loslaten.

Kernwoorden: Innerlijkweten, Geluk, Einde, nieuw begin, eerlijk, pijn in je hart, luister, zorg voor jezelf.

Aardetekens: Steenbok. Maagd, Stier:

Ga deze week met verstand beslissingen nemen. Jij weet precies hoe je alles wilt hebben. Wees daarom duidelijk naar anderen toe, ga in je kracht staan. En spreek de waarheid. Het kan zijn dat je dit deze week nodig hebt. Mocht je er niet uitkomen, vraag dan om hulp bij een raadsman, diegene kan je of anderen helderheid geven.

Kernwoorden: Waarheid, kracht, Breuk, einde, verdriet, duidelijkheid, helderheid, beslissingen, scheiding, pijnlijk, advocaat, juridische strijd.


Algemene weeklegging 22-28 maart.

Mocht het je niet aanspreken dan is deze boodschap niet voor jou bedoeld.

Deze week voelt het voor je of sta je stil. Er komt geen vooruitgang. Je wilt zo graag weer verder maar dat mag of kan nog niet. Je voelt je eenzaam of misschien wel buitengesloten. Je hebt zorgen en slaap daarom slecht. Je had zoveel hoop en verwachtingen maar er komt niets van terecht. Misschien had je te hoge verwachtingen omdat je het zo graag wilde. Je zit op dit moment nog steeds in een afwachtende periode en je bent bang voor wat er nog komen gaat. Dit kan op werk gebied zijn maar ook op andere manieren. Je hebt angst. Toch moet je blijven proberen om positief te blijven, hoe moeilijk ook. Probeer de goede dingen eruit te halen. Wat heb of ga je ervan leren? Misschien zie je dit nu nog niet maar straks als het nieuwe er weer voor je is of dat je wel weer verder kunt, zie je vaak achteraf wat het je gebracht heeft. Mocht je niet meer weten op dit moment wat je nog kan ondernemen? Vraag advies aan een ander. Vraag om hulp als jij je niet lekker voelt. Misschien voel jij je eenzaam vraag dan of iemand contact met je opneemt. Blijf niet alleen met je problemen omlopen maar onderneem actie.

Kernwoorden: Hoop, angst, eenzaamheid, verwachtingen, liefde, harmonie, diefstal, verlies.


Weeklegging 15- 20 maart

Deze week is een algemene legging. Het kan dus best zo zijn dat je er niets mee kan. Laat het dan los dan is deze boodschap niet voor jou bedoeld.

Deze week kunnen er nieuwe kansen op je pad komen. Op werk gebied kan het een nieuw opdracht zijn of misschien wel een leuke aanbieding. Misschien komt er een nieuwe studie op je pad waar je heel blij van gaat worden. Het kan ook zijn dat je met vragen zit en daar komen deze week de antwoorden op. Er gebeurt deze week iets wat voor jou een nieuwe kans gaat bieden. Misschien zit je nu in een donkere periode, weet dat het licht ook weer gaat schijnen. Alles wat je meemaakt in je leven daar leer je van. Het leven is een leerschool maar je wordt er ook weer wijzer van en je krijgt nieuwe inzichten. Een mens zijn op aarde is niet altijd even makkelijk. Het is een kwestie van eindeloos vallen en weer opstaan. Als je elke keer weer kiest voor hetzelfde, krijg je op nieuw hetzelfde. Je creëert je eigen leven. Jij maakt de keuzes in je leven. En als je niets doet, dan blijft alles hetzelfde. Dus je zal dan altijd hetzelfde creëren. Durf dus nieuwe dingen in je leven te creëren zodat er een verandering komt in je leven. Soms is het best angstig om aan iets nieuws te beginnen omdat je niet weet waarnaar toe het je zal leiden. Vertrouw dan op je innerlijk weten, jij weet wat het beste voor je is, niemand anders. Vertrouw op het proces van verandering en groei. En blijf altijd positief want positief trekt positief aan.

Kernwoorden: Kansen, inzichten, donker en licht, hoop, doelen, succes, kracht, moed, hulp, jaloezie en afgunst. Huwelijk, relatie, contract, afspraak.

Ik wens jullie een fijne week.


Weekvoorspelling  7-14 maart: Mocht jij je niet aangesproken voelen dan is deze boodschap niet voor jou. Soms kan de energie nog even doorstromen.

Luchttekens: Waterman, Tweelingen en weegschaal:

Deze week kun je voor een keuze komen te staan. En het is ook erg belangrijk om een beslissing te gaan nemen. Je mag daarbij naar je hart gaan luisteren en volledig achter je beslissing staan, dus volledig JA gaan zeggen. Je moet duidelijk zijn en blij je standpunt blijven. Het kan te maken hebben met een nieuwe baan, of een nieuwe taak.

Watertekens: Vissen, Kreeft, Schorpioen:

Ook jij mag deze week een beslissing gaan nemen. Maar dit is een beslissing die tegen je gevoel ingaat. Je moet een beslissing gaan nemen om dat het "verstandig" is en niet omdat het goed voelt. Het kan ook betekenen dat je deze week liefdesverdriet krijgt. Of dat je op werkgebied dingen moet doen die je niet bevallen. Het kan staan voor teleurstellingen. Eigenlijk niet een week wat we graag willen. Succes de week.

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter

Jij mag deze week inzichten gaan krijgen. Je mag plannen gaan maken voor de toekomst. Je mag weer geloven in de toekomst en zelfvertrouwen krijgen. Je mag oude dingen gaan loslaten want dat zal je een bevrijding geven en je mag dus weer vooruit gaan kijken. Jij mag weer je leven in eigen hand nemen en vooruitgaan.

Aardetekens: Steenbok, stier, maagd:

Je voelt je deze week heerlijk en blij. Je voelt je eindelijk weer eens happy. Je hebt een soort geluksgevoel. Je kunt de hele wereld aan! Je hebt in het verleden een rotperiode gehad en nu voelt het of heb je het overwonnen. Je voelt je rijk, gelukkig en blij... Wat heerlijk! Geniet er deze week van!


Deze keer een maand voorspelling voor de maand maart voor alle sterrenbeelden.

De Ram:

Deze maand mag je nog wat geduld hebben. Lopende zaken hebben vertraging dus je geduld wordt nog even op de proef gesteld. Dit kan op alle gebieden zijn zowel op financiën als werk of andere dingen die op dit moment bij je lopen. Je kan ook een gevoel hebben dat je ergens nog ontevreden over bent, je had er meer van verwacht. Je zal uiteindelijk wel worden beloond. Het is een kaart die voor succes staat.

De Stier:

De maand maart zal voor jou in het teken staan van teruggetrokkenheid, en diepere inzichten. Misschien heb je deze maand meer last van invloeden van buitenaf en moet je af en toe echt eens tot jezelf komen. Neem dan deze rust ook. De maand kan ook in het teken staan van wijsheid of studie. Misschien wil je deze maand zaken goed afronden voordat je aan nieuwe zaken gaat beginnen en heb je daar nu even echt tijd voor jezelf voor nodig. Het is in ieder geval belangrijk om voor jezelf te gaan kiezen.

De Tweeling:

Deze maand mag je wat soepel omgaan met de dingen die op je pad komen. Je mag wat meer met de stroom van het leven meegaan en er niet tegenin gaan werken. Twijfel niet te veel aan jezelf. Tweelingen hebben vaak vele ideeën maar brengen deze niet tot uiting omdat ze zich overal zorgen over maken. Op het gebied van financiën mag je meer de balans gaan vinden tussen inkomsten en uitgaven.

De Kreeft:

Deze maand is het belangrijk dat je met beide benen op de grond blijft staan en realistisch naar de dingen gaat kijken. Hoe belangrijk vind jij het om je wensen te realiseren? Je wil deze maand krampachtig vasthouden aan dingen maar misschien moet je eens gaan kijken wat er nog meer mogelijk is.

De Leeuw:

Deze maand staat in het teken van stilstand. Het geeft aan dat je in dingen bent vastgelopen en dat frustreert je soms best. Maar het is ook belangrijk dat je een gaat kijken waarom deze situatie is ontstaan. Nieuwe kijk op zaken kan zorgen voor een ommekeer in je leven.

De Maagd:

Jij houdt van zekerheden en als deze ineens wegvallen kun je daarvan in de war raken. Maar deze maand nemen je zekerheden weer toe. Er komen nu financiële aangelegenheden en voorspoed. Mocht je deze maand voor examens staan dan is er een grote kans dat je deze zult behalen. Mocht je deze maand contracten ondertekenen, lees dan even goed de kleine lettertjes.

De Weegschaal:

Deze maand staat in het teken van keuzes maken. Beslissingen nemen vanuit je hart. En volledig achter je beslissing staan dus volmondig "ja" zeggen. Dus maak een keuze en blijf bij je beslissing!

De Schorpioen:

Deze maand staat in het teken van zorgeloosheid en vreugde. Plannen maken voor de toekomst. Examens worden gehaald en er kan zelfs op werkgebied promotie inzitten. Een hele fijne maand voor de schorpioen. Geniet ervan.

De Boogschutter:

Deze maand staat in het teken van groei. Je hebt hard gewerkt om te bereiken wat je wilde en deze maand zal je de vruchten gaan plukken. Je zal allemaal nieuwe ideeën krijgen en deze verder gaan uitwerken. Er komen veranderingen op je pad in positieve zin.

De Steenbok:

In deze maand mag jij weer eens lekker gaan genieten. Deze maand staat voor zorgeloosheid, plezier en gezelligheid. Laat alle zorgen lekker los en ga vooral deze maand genieten! Op financieel gebied kan er iets onverwachts naar je toekomen.

De Waterman:

Deze maand staat in het teken van liefde/ verzoening. Na een periode van strijd komen er weer nieuwe kansen. Het kan ook zijn dat je weer een liefde op je pad gaat komen. of dat je een verbintenis aangaat. In ieder geval een face die je goed doet.

De Vissen:

Deze maand staat in het teken van balans. Een fijne sfeer op werkgebied. En goede (belangrijke) gesprekken in het algemeen. Mocht je veranderen van werk dan kunnen sollicitaties goed uitpakken. Ook in relaties komen er verzoeningen.  
Week van 15-21 februari:

Deze week een algemene legging.

Deze week kunnen er kansen voordoen. Je hangt al een tijdje vast en je wilt wel weer eens vooruitgang. Deze week kunnen zich dus nieuwe kansen voordoen en daar ben je zo ontzettend dankbaar voor. Ik zie ook dat er liefdes voorstellen kunnen komen of een opleving in een bestaande relatie. Wat is het mooi dat het vandaag Valentijns dag is als ik deze boodschap mag delen met jullie. Misschien sluit jij je al een tijdje af voor de liefde maar deze week kan er wel eens iets moois ontstaan. En dat voelt zo ontzettend goed. Maar die liefde ontvang je niet voor niets, je hebt ook altijd liefde gegeven dus nu mag je het terugontvangen! Sta ervoor open en vind het jezelf waard om het te mogen ontvangen. Misschien heb je in een bestaande relatie moeilijk gezeten en is er nu sprake van een opleving geniet dan van deze mooie nieuwe tijd die op jullie staat te wachten. Geniet van de liefdevolle gebaren die je worden toegereikt. Na moeilijke tijden gaat de zon weer schijnen, ook al vind je het allemaal spannend.

Boodschap van de engelen:

Je harde werken en je moeite, je wil om te leren, creëren en je tijd verstandig te besteden, worden beloond op een manier die je vooraf niet had kunnen voorzien. Je eigen gave, je tijd, je ideeën en de energie die in alles hebt gestoken, krijg je terug van het universum, dat je tekens en signalen geeft, ontmoetingen, gelegenheden die samenvallen en je succes opleveren, en nog meer. Alles is een wisselwerking tussen het een en het ander. Blijf doen wat je doet. Je krijgt hiervoor het tienvoudige terug.,

Kenmerken: Wie goed doet, goed ontmoet, liefde, vooruitgang, einde, geduld, zon gaat weer schijnen, afsluiten, open staan, kansen.Weeklegging 8 -14 februari

Voel je niets bij de boodschap dan is deze niet voor jou bedoeld, laat het dan los.

Soms kan de energie wat langer doorstromen dan een week.

Luchttekens: waterman-tweelingen-weegschaal:

Op dit moment zit je vast. Je weet even niet welke kant je op mag gaan. Je bent het overzicht even helemaal kwijt en dat kan best soms wel wat frustrerend zijn. Je wilt graag aan zekerheid vasthouden terwijl er iets nieuws voor je klaarligt. Maar die zekerheid... daar wil jij koppig aan vasthouden en dat levert je deze week stilstand op. Soms hebben we een cyclus afgerond en zijn we toe aan een nieuwe uitdaging in ons leven. We mogen dan het oude loslaten en nieuwe deuren openen voor het nieuwe wat op ons staat te wachten. Maar jij sluit je nog voor het nieuwe af. Je wilt het nog niet zien of je wilt er nog voor weg gaan lopen. Maar ik zie dat je toch echt aan het nieuwe mag gaan beginnen en dat het je nieuwe mogelijkheden gaat bieden.

Soms is wat vertrouwd en bekend is niet de beste keuze. De mens doet graag wat hij zich herinnert en we zoeken allemaal naar zekerheid, naar wat we kennen, zelf als de eigenschappen die we in anderen zoeken en in externe omstandigheden op een ongezonde manier worden geuit. Vermijd om te gretig naar een thuis te zoeken. Kies iets onbekends uit en vertrouw erop dat je iets nieuws zult ontdekken wat voor jou normaal wordt en dat je steun geeft.

Kernwoorden: Verandering, geboorte van nieuwe projecten en dingen, verhuizing, oude loslaten, zekerheid, controle, einde, nieuw begin van iets, afsluiten, frustratie, groei, mogelijkheden.

Watertekens: Vissen, Kreeft, Schorpioen:

Op dit moment zit je geduldig te wachten op iets, de uitslag zal je meer zekerheid geven. Het zal je meer levensvreugde geven. Misschien wel meer financiën. In ieder geval wil je graag er controle op hebben maar je hebt er geen invloed op, je bent afhankelijk van anderen. Misschien heb je al wat dingen moeten veranderen aan je plannen en dus is het nu onzeker of het allemaal zal doorgaan, en dat maakt je onzeker je bent er soms lusteloos onder. Wat gaat er gebeuren? Maar ik zie dat er spoedig goed nieuws gaat komen via brief, mail of telefoon. Je zal je dus binnenkort bevrijden van je angsten en er zal voorspoed komen. Ook al zie ik ook nog wel wat obstakels liggen maar de voorspoed, nieuwe kansen heeft de overhand.

Je hebt nu voor alles geduld nodig. Wat moet je doen als je haast hebt? Rustig aan doen, natuurlijk. Mediteer en heb vertrouwen. Haal diep adem en herhaal dit. De mens kan niet bestaan zonder adem te halen. Nu is het tijd om de lucht, die je nodig hebt om te leven, je lichaam en je hele wezen weer te vervullen. Laat je niet afleiden, adem het zonlicht in en laat de donkere los, en wonderen komen tevoorschijn.

Kernwoorden: Geduld, zekerheid, bevrijding, goed nieuws, strijd, groei, eenzaamheid, kwetsbaar, lusteloos, nieuwe kansen, hulp. Voorspoed.

Vuurtekens: Ram, Leeuw, Boogschutter:

Je hebt hard aan dingen gewerkt en nu wacht je op een nieuwe fase in je leven. Je hebt er vol vertrouwen in maar er speelt nog iets uit het verleden waar je nog onder gebukt gaat. En nu lijkt het net of zit je even vast en kun je niet vooruit. Dat wil je wel, maar het lukt niet. Het is daarom deze week belangrijk om eens inzichten te gaan krijgen. Ga eens het plan overzien. Welke keuzes mag je gaan maken om dat pad verder te gaan bewandelen van de vrijheid. Ga eens diep naar binnen en luister....

De enige keus die je nu hebt, is het onbekende tegemoetzien als je vooruit wilt komen. En je mag bang zijn. Je moet misschien nu een risico nemen. Maar ga eens naar binnen, luister naar je hart, naar wat je van binnen voelt, en laat dan zien wie je werkelijk bent. Ga tot het uiterste en ontdek dat je kunt vliegen. Je moet in het diepe springen zodat je de wonderen kunt ontdekken.

Kernwoorden: vertrouwen, angst, inzichten, innerlijk weten, hoop, stabiliteit, veiligheid.

Aardetekens: Steenbok, Stier, Maagd

Je hebt in een moeilijke periode gezeten en daar klim je nu langzaam uit. Je wilt weer het leven oppakken en nieuwe kansen pakken. Deze week kan nog wel tot een conflict leiden met een ander waar je hoge verwachtingen van had maar het gaat je ook nieuwe inzichten geven. Je hebt deze week weer de moed om dingen weer te gaan oppakken. Je hebt een periode van verdriet en strijd gehad en je voelde je machteloos maar je wilt nu weer vooruit. De kracht weer vinden om het leven weer op te pakken en te vertrouwen op jezelf.

Je hoeft niet alles alleen te doen in je leven. Je mag steun ontvangen van anderen. Het leven brengt je met de juiste mensen in aanraking die je net dat steuntje in je rug kunnen geven om de volgende fase van je reis aan te gaan. Je krijgt hulp op elk gebied van je leven waar je een steuntje in je rug voor nodig hebt. Het is de kunst om de hulp te aanvaarden die je vrij geboden wordt. Let ook eens op tekens die je mag ontvangen.

Kernwoorden: Inzichten, Conflict, Verdriet, kansen, Einde, vriendelijkheid, afspraak, aan het begin van iets.
Weeklegging 25-31 januari:

Deze week kunnen er wel eens zaken naar bovenkomen die je betere inzichten gaan geven over een situatie of misschien over de situatie waarin we nu leven. We leven op dit moment in een heftige tijd, we leven in een strijd en iedereen heeft er last van, als je nu een eigen bedrijf hebt of niet we merken het allemaal. We zijn beperkt in ons doen en laten geen knuffels meer, geen gezelligheid meer met anderen, niet meer gewoon doen wat we zo graag doen. En dat is een strijd. Ik zie dat er deze week wel eens iets naar buiten kan komen wat best wel heftig zal zijn. Maar het zal je (ons) ook inzichten gaan geven en er kunnen conflicten/ discussies ontstaan. Maar ik zie ook dat er weer vreugde gaat komen dat we na ellende weer in harmonie en volop liefde gaan leven. Dus wat voor nieuws er binnenkort ook zal komen, houd vertrouwen!

Zaterdag zijn we in het levenspad gele zon gestart.

Ondanks alle ellende mogen we ook liefde ontvangen. Je mag de liefde voor jezelf weer gaan voelen. We zijn op onszelf aangewezen, we mogen dus meer terugkomen bij onszelf. En de liefde weer vinden. Mocht dit een strijd voor je zijn? Dan is dit het moment om te transformeren. Waar wil je krachtiger in worden? Wil je weer de kracht van de liefde voelen? Wil je weer in balans zijn met jezelf? Wat heb je nog niet voor mooie dingen in jezelf ontdekt? Waar word je blij van? Want als jij de liefde in jezelf weer gaat ontdekken dan ga je stralen.

Dus ga je kracht ontdekken, de liefde voelen voor jezelf en dan kun je de hele wereld aan. Laat je zon weer schijnen! En geef aandacht aan de dingen die jij wilt, gedachten zijn krachten.

Mocht je hulp willen tijdens dit proces? Neem dan contact met mij op.Week legging 18-24 januari 2021

Luchttekens: waterman, tweelingen en weegschaal.

Het wordt een fijne week. Je voelt je goed, je voelt je ontspannen en je hebt zin om aan iets nieuws te beginnen. Er kan deze week ook een nieuw contact op je pad komen en er word je een voorstel gedaan. Je hebt er hard voor gewerkt en je wilt nu ook graag dat je dromen werkelijkheid gaan worden. Ga niet te snel maar laat het gewoon allemaal stromen en geniet ervan.

Kernwoorden: Liefde, harmonie, vreugde, geluk, verandering, nieuwe projecten, verhuizing, geboorte.

Watertekens: Vissen, kreeft en schorpioen.

Deze week mag je dingen gaan loslaten. Er is een einde gekomen aan iets. Dingen die negatieve invloed op je hadden, verdwijnen en de zon gaat meer schijnen. Er komt een periode van geluk en overvloed aan. Er kan deze week financieel geluk op je pad komen. Maar het kan ook zijn dat jij je liefde voor je leven gaat ontmoeten of dat je die al hebt alleen komen jullie nu veel meer naar elkaar toe. Ik verwacht veel vreugde momenten deze week.

Kernwoorden: rijkdom, winst, financiën, vermeerdering, verandering, nieuws.

Vuurtekens: Ram, leeuw, boogschutter.

Een pittige week wordt het voor jullie. Je maakt je zorgen en je hebt verdriet. Je kunt er zelfs van wakker liggen. Het speelt al een tijdje maar je gaat er nu echt gebukt onder. Het is belangrijk om een einde te maken aan datgene waar jij je zorgen overmaakt. Kun je er een streep onder zetten? Als dat niet lukt moet je volhouden en komt een einde aan deze situatie en vooral in je kracht blijven staan.

Kernwoorden: Kwetsbaarheid, eenzaamheid, reizen, erfenis, aanzien, hoop, vaste grond.

Aardetekens: Steenbok, stier en maagd.

Je zit in een periode van rouw en verdriet. Iets wat voor je veel betekende is kapotgegaan. Het is belangrijk dat je geduld hebt om de dingen te verwerken. Je gaat er gebukt onder maar er zijn mensen om je heen die je steunen. Laat het verdriet gewoon toe. Het kan ook zijn dat je deze week twijfels hebt over iets en dat er dingen gaan mislukken op het werk, een examen wat niet wordt gehaald het is belangrijk dat je geduldig blijft. Er komen weer betere tijden.

Kernwoorden: Breuk, verlies, einde, geduld, knopen doorhakken, Beloning, steun, dankbaarheid.Week 21-28 december

Dit is ook de laatste weeklegging van 2020... Vanaf 4 januari ben ik weer terug met de weeklegging.

Deze week een algemene weeklegging voor alle leden van Maya Kracht-Steen de legging kan je dus aanspreken dan is hij voor jou maar je kunt er ook niets mee hebben, laat het dan los.

Deze week ben je in gevecht met jezelf. Je moet een keuze maken en dat vind je ontzettend moeilijk. Je bent een berg opgeklommen en nu heb je datgene bereikt wat je wilde alleen nu sta je voor een keuze welk pad ga ik nu inslaan? Beslissingen nemen is best een strijd ook als je anderen daarmee pijn gaat doen. Mensen in je omgeving zullen het misschien niet begrijpen. En vinden het maar een domme actie. Maar het is belangrijk je daarvoor af te sluiten en je keuze te gaan maken vanuit je hart. Als je eenmaal de keuze hebt gemaakt is het belangrijk om er volledig achter te staan.

Boodschap van de engelen:

Het leven zorgt voor leerzame uitdagingen en ervaringen die op den duur met elkaar in evenwicht komen. Je beweegt van inactiviteit naar activiteit, van ontdekken naar liefhebben, van loslaten naar weer zijn wie je bent. Het leven is als een slinger die heen en weer gaat tussen al deze fasen. Je beweegt altijd heen en weer tussen doen en zijn. Zorg voor evenwicht met jezelf. Maak de juiste keuzes vanuit je hart.

Extra informatie:

We komen in een andere frequentie een hogere energie. De komende tijd is het belangrijk om je hart helemaal open te zetten, de liefde te voelen voor jezelf en maakt deze energie van liefde groter... Voel de kracht van de liefde en zend deze naar iedereen. Ook kun jij jezelf denkbeeldig in een bundel van licht zetten. Zie jezelf elke morgen in een bundel van licht staan... En voel dan deze krachtige energie. Misschien ben je nog niet zo bekend met deze energie of voel je dit nog niet zo goed. Het geeft allemaal niets, alles is goed, doe het maar gewoon.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne kerst en vooral een gezond en prachtig liefdevol 2021.


Weeklegging 7-14 december '20

Luchttekens: waterman, tweelingen en weegschaal

Deze week mag jij goed naar je gevoel gaan luisteren. Wat wil jij? Wat wil je echt? Je bent nogal wispelturig, het ene moment wil je dit en het andere moment wil je dat. Luister nu eens goed waar je echt blij van gaat worden. Je hebt best wel veel ideeën alleen doe je er nog niets mee. Je hebt nog te weinig vertrouwen in jezelf, maar kom op! Werk je ideeën uit want als je stappen gaat zetten kun je groeien en zal er veel blijdschap in je leven komen.

Extra informatie:

Verandering, Hindernissen overwinnen, zorg voor overzicht, Wantrouwen, vertrouwen.

Watertekens: vissen, kreeft, schorpioen:

Je staat aan het begin van iets nieuws. Je bent erg gemotiveerd om aan deze nieuwe uitdaging te beginnen. Maar wees niet te ongeduldig! Neem rustig de tijd. Zorg dat je goed overzicht hebt want als je te snel wilt kun je in problemen raken. Zorg dat alles goed in balans is. Als alles in balans is dan kan dit nieuwe wel zorgen voor een bevrijding en succes! Maar eerst goede inzichten en stap voor stap verder gaan. Niet te snel!

Extra informatie:

Een schat, kans, gesprek.

Vuurtekens: ram, leeuw, boogschutter.

Deze week mag je heldere inzichten gaan krijgen. Ben je wel eerlijk naar jezelf? Sta je achter de dingen die je doet? Het is nu het moment om veranderingen in te voeren. Deze week mag je beslissingen gaan nemen. Dit kunnen beslissingen zijn die tegen je gevoel ingaan en die je zekerheid bieden. Maar het is beter voor je. Je hebt al veel dingen overwonnen en dit ga je ook zeker overwinnen. Je bent aan een eindpunt gekomen en er zal nu een verandering plaats gaan vinden. Neem dus je plek in en weet wat je doel hier op aarde is.

Extra informatie:

Het lot, vernieuwen, relatie, contract, afspraak

Aardetekens: steenbok, stier, maagd

Je wilt deze week stappen gaan zetten. Je vindt het moeilijk maar je weet dat het beter is om nu actie te gaan ondernemen. Je bent iets kwijtgeraakt wat je zekerheid gaf en het voelde vertrouwd. Maar het is nu belangrijk om in actie te komen. Weer terug in je kracht te komen. Weer balans te vinden tussen geest en gevoel. Het oude achter je laten en ja dat zal met pijn in je hart gaan maar het is nodig om stappen te gaan zetten. Als je het moeilijk vindt om de stappen nu te gaan zetten? Vraag dan om hulp van anderen.

Extra informatie:

Ruimte maken voor het nieuwe, nieuws, bericht, brief, telefoon, deuren die opengaan, financiën 
Week legging van 23-30 november.

Wil je graag nog een jaarlegging van mij ontvangen voor het jaar 2021? Stuur mij dan een mailtje. Ik heb nog plek voor 6 jaar leggingen.

Luchttekens: waterman, tweelingen en weegschaal.

Deze week word je teleurgesteld. Je hebt iets over het hoofd gezien. Projecten kunnen tegenvallen. Examens kunnen niet worden gehaald. Het is in ieder geval iets wat je verdriet gaat geven. Het is daarom belangrijk om in gesprek te gaan. Er staan mensen voor je klaar om je te komen helpen. Je hoeft het allemaal niet alleen te gaan doen. En ja misschien moet je nog even goed tijd erin investeren zodat je in alles goede inzichten hebt. Blijf niet koppig vasthouden aan dingen maar durf het advies wat je van anderen krijgt te gebruiken want dan kan het uiteindelijk nog wel eens allemaal gaan meevallen. Maar aan jou de keus

Kernwoorden: Kennissen, vrienden, collega's, groei en creativiteit

Wees rechtvaardig en je kunt alles nog herstellen.

Watertekens: Vissen, kreeft en schorpioen.

Deze week komt er goed nieuws. En dat heb je aan jezelf te danken. Je bent altijd eerlijk geweest en hebt altijd met je gevoel gehandeld. Ook heb je tegengeslagen gehad en je hebt dingen overwonnen, je hebt er hard voor gevochten om te krijgen wat je altijd graag wilde. En deze week komt er zekerheid. Je krijgt goed nieuws.

Kernwoorden: werk, dromen, talenten, carrière.

De cyclus is rond. Je hebt het zelf gecreëerd.

Vuurtekens: Ram, leeuw, boogschutter.

Je bent deze week op je hoede. In het verleden ben je ook al eens gekwetst. Op dit moment heb je een gevoel dat er weer iets speelt wat niet klopt. Voordat je actie gaat ondernemen is het eerst belangrijk om alles goed op orde te hebben. Want het kan ook zo lijken of er iets aan de hand is maar dat het niet zo is. Dus denk er eens goed over na voordat je in actie gaat komen. Vraag ook eens hulp van anderen die je kunnen helpen om inzichten te krijgen. Als je alles duidelijk hebt. Laat het dan los.

Kernwoorden: wantrouwen, korte duur, onschuld

Bevrijd je van obstakels. Tijd om los te laten.

Aardetekens: Steenbok, stier en maagd.

Je wil sterk zijn maar je hebt nog zoveel verdriet. Je wilt dingen overwinnen maar het was zo'n schok voor je wat er is gebeurd dat je het gewoon even niet weet. Je wilt weer wat van het leven maken, je wilt weer de draad oppakken. Nieuwe doelen stellen maar het verdriet heeft nog de overhand. Neem je tijd.... Er komen weer nieuwe kansen maar ga eerst eens de dingen verwerken. Neem tijd voor jezelf, rust en meditatie zou heel goed voor je zijn.

Kernwoorden: relatie, huwelijk, vriendschap.

Accepteren is belangrijk, hoe moeilijk ook. Vind de rust weer in jezelf.Week legging horoscopen 16 t/m 22 november

Luchttekens

Waterman, Tweelingen, weegschaal

Deze week kunnen er kansen voor je komen. Ik denk dat het in dit geval op werkgebied aan de orde is. Misschien heb je nieuwe ideeën voor je werk of wil je een nieuw beroep gaan kiezen. In ieder geval komt er deze week iets nieuws op je pad wat je goede vooruitzichten gaat geven. Ook al heb je wel de moed nodig om deze stappen te gaan zetten want je twijfelt nog heel erg veel. Je bent nog behoorlijk in strijd met jezelf. Durf alles helder te krijgen en durf dan de stappen te zetten die je mag gaan zetten om deze kansen te pakken.

Kernwoorden: Een nieuwe koers varen, afstandelijk, afwachtend, verlangen.

Extra informatie:

Maak bewuste keuzes. Alles in je leven zal precies naar je toekomen zoals het moet zijn. Heb daar vertrouwen in. Blijf eerlijk naar jezelf en anderen.

Watertekens:

Vissen, kreeft, Schorpioen:

Deze week kan voor een verandering staan. Je kan een nieuwe weg gaan bewandelen. Maar voordat je dat kunt gaan doen, moet je eerst het oude vertrouwde loslaten. En dat vind je moeilijk. En daar ben je mee in strijd deze week. Het is belangrijk om vol vertrouwen en wilskracht dit te gaan doen. Wat de nieuwe weg je ook gaat brengen heb daar volledig vertrouwen in dat je dat gaat lukken. Je hebt je vaak aangepast aan anderen en misschien is het nu jouw tijd? Misschien ben je wel altijd geremd door anderen en durfde je dit pad nooit eerder te gaan bewandelen? Zolang je niet het oude achter je gaat laten zullen er geen nieuwe deuren opengaan naar het nieuwe pad, ofwel een nieuwe toekomst maar zal je stil blijven staan.

Kernwoorden: Einde, Tegenslag en vertraging

Extra informatie

Overzie het grote plan eens. En ga je levens eens bekijken. Ben je tevreden zo? Misschien is de verandering een strijd en denk je ach... het is te klein om dingen achter mij te gaan laten... Maar misschien kan iets kleins juist heel iets groots worden? Vertrouw op de wijsheid van de kosmos en vertrouw op jezelf.

Vuurtekens

Ram, Leeuw, Boogschutter

Jij houdt van zekerheid en deze week kan wel eens alle zekerheid wegvallen. Nu hoeft dat niet gelijk negatief te zijn. Maar iets wat je zekerheid gaf is er niet meer. Je moet nu onverwacht beslissingen gaan nemen en dat vind je best moeilijk. Maar het kan je ook nieuwe kansen geven je kunt weer opnieuw gaan bouwen aan zekerheid en misschien gaat je dit wel veel meer plezier geven.

Kernwoorden: geen overzicht, kopzorgen, verwarring.

Extra informatie:

Een moeilijke weg kan weer naar een nieuwe vruchtbare bodem leiden. Misschien zit je even vast maar luister eens naar je innerlijke stem. Welke weg wil je inslaan? Deze week kan wel eens een omslag zijn in je leven wat je meer plezier gaat geven.

Aardetekens

Steenbok, Stier, Maagd

Je hebt een periode achter de rug van strijd, verdriet en eenzaamheid. Je hebt er slapeloze nachten van gehad en je wilde er ook best wel eens voor weglopen. Je hebt vele zorgen gehad maar nu is het een tijd van weer genieten. Zorgen loslaten en weer diep vertrouwen hebben in het leven. Er zijn periodes van verdriet en periodes van vreugde en jij mag nu de zware periode achter je laten en weer gaan voor vreugde. Er komen weer gunstige vooruitzichten. Laat je leiden door je innerlijke stem.

Kernwoorden: Hoop, stabiliteit, Volharding, focus.

Extra informatie:

Je gaat weer een gelukkige weg in. Er is een einde gekomen aan de vorige periode. Een nieuwe weg met veel harmonie met jezelf. Vier weer het leven.