Bachbloesems op maat

Bachbloesems

Er zijn verschillende Bachbloesems. Elke Bachbloesem heeft zijn eigen specifieke, helende werking. Door verschillende Bachbloesems met elkaar te combineren kan een remedie gemaakt worden die een probleem in zijn totaliteit aanpakt.

Wat zijn Bachbloesems?

De 38 Bachbloesem remedies zijn gemaakt van wilde bloemen en planten. De naam Bach komt van dokter Edward Bach, hij was arts en gespecialiseerd in de homeopathie en ontdekte dat bepaalde bloesems een heilzame werking hebben. Ze hebben een heilzame werking op negatieve emoties zoals angst, frustratie, woede, eenzaamheid. Bachbloesems zorgen ervoor dat de negatieve emoties niet onderdrukt wordt maar wordt omgevormd tot de positieve tegenpool. 

Angst wordt bijvoorbeeld omgezet naar moed.

De Bachbloesem remedies kunnen worden gebruikt bij zowel volwassenen als kinderen en zelfs bij dieren.

Bachbloesem remedie kan worden gebruikt bij bijvoorbeeld:

Geen zelfvertrouwen, angst, depressies, vermoeidheid, slapeloosheid, een vol hoofd, spanningshoofdpijn, energiegebrek, zorgen maken over anderen, hyperventilatie, paniekaanvallen, hooikoorts of andere allergieën, geen concentratie, veel aandacht vragen, nachtmerries, eenzaamheid, boosheid, of woede aanvallen. Enz, enz,.

Nadat je een aanvraag hebt gedaan ontvang ik een mail. Ik stuur je dan een vragenlijst toe. Nadat je deze hebt ingevuld ga ik een remedie maken op maat. 

Het advies is om 3 maanden door te gaan met de Bachremedie. 1 flesje is voor ongeveer 1 maand. Kosten zijn 15,00 voor 1 flesje incl. vragenlijst, eventueel contact en op maat maken van de remedie. 

Verzending is mogelijk. 

Heb je nog vragen je mag mij altijd mailen mayakrachtsteen@gmail.com 

Bachbloesem remedie is geen vervanging van een arts. Het kan een toevoeging zijn. Bij aanhoudende klachten altijd een arts raadplegen. 

15.00 €
Please select variants first