Nieuws!

Laatste nieuws! 

Het laatste nieuws.

Update: 28-03-2021


De week voorspelling  29maart  tot 5 april voor de sterrenbeelden staat online. Zie onder weekvoorspelling.

Nu ook Bachbloesem op maat te bestellen via mijn online winkel. 
Yess! Eindelijk mijn nieuwe cursus helemaal klaar! Maanden heb ik eraan gewerkt maar eindelijk is hij klaar en kan je hem volgen via mijn online academie. De cursus de kracht van de engelen. Zie voor meer informatie onder link cursus de kracht van de engelen en als je deze cursus wilt volgen stuur mij dan een mail of bestel hem in de online winkel.

Nieuwe review geplaatst ... Dankbaar!


                                                                Vakantie

Praktijk Maya Kracht-Steen is gesloten van 20 juli tot 10 augustus. Wilt u vast een afspraak maken voor na de vakantie dan mag u een mail sturen naar mayakrachtsteen@gmail.com               


                                            Corona Virus

                         Mijn praktijk gaat weer open vanaf 11 mei 2020 

De volgende regels zijn van toepassing voor een behandeling bij mij in praktijk

* Ik draag een mondkapje 

* Neem contact met mij op als jullie of iemand in het gezin klachten hebben. Dit geldt ook voor mij.

* Je mag via de garage deur naar binnen komen daar kun je gelijk je handen wassen. na de behandeling desinfecteren we eerst de handen. voordat je mijn praktijk verlaat mag je eerst weer handen wassen.

* voor een coach, cursus of Maya,Tarot legging geldt anderhalve meter afstand.

Graag tot snel 

             


              Aanbieding voor kinderen in de mei vakantie

op 29 april houd ik een speciale Access bars dag voor kinderen van 0-14 jaar

Heeft je kind last van concentratie problemen?

Heeft je kind last van slaapproblemen door overprikkeling?

Merk je dat je kind veel last van prikkels heeft na een schooldag?

Heeft je kind het moeilijk op dit moment?

of is je kind moe, overgevoelig, boos, onrustig of stress

Dan is een Access bars wat voor je zoon/dochter. De behandeling duurt ongeveer tussen de 15-45 min  en de kosten zijn deze dag voor kinderen 0-10 jaar 10,00 en kinderen van 11-14 jaar 12,50.

Via online winkel kun je deze behandeling voor 29 april boeken en betalen.


                                                  Examen stress?? 

Zit jij  in het examen jaar?  En heb je last van examen stress?  Heb je moeite met de informatie vast te houden? of loopt je hoofd nu al over?

Access bars helpt je om meer ontspannen te zijn, kalmte en rust te krijgen en makkelijker door je examen periode heen te komen. Access bars maakt je hoofd leeg en als je hoofd niet meer vol is, kan er weer nieuwe informatie bij. Je concentratie wordt beter en je slaapt beter zodat je uitgerust het examen in kunt gaan.

Daarom heb ik nu een aanbieding! 

3 Access bars behandelingen van ongeveer 1 uur voor 55,00 voor de leeftijd van 15,16,17 jarigen.

Koop deze aanbieding via online winkel en dan plannen we samen vanaf eind maart vast de eerste behandeling.                       Nieuwe cursus!!... 

20 februari kun je starten met de nieuwe cursus de kracht van gedachten.

De kracht van je gedachten.

Geen enkele kracht is zo sterk als die van je gedachten. Alles wat je denkt zend je uit en door je gedachten positief te maken kun jij je leven positief bëinvloeden.

Zie onder cursussen voor meer informatie over deze nieuwe cursus.


Openingstijden veranderd, zie onder contact.

Elke maandag, dinsdag en woensdag kun je tussen 12:00-13:00 gratis ( muv belkosten, normaal tarief) contact met mij opnemen voor een intake gesprek. We kunnen dan samen kijken wat ik voor je kan betekenen. Of misschien wil je meer informatie over mijn diensten. Mocht het voorkomen dat ik niet opneem, spreek dan de voicemail in zodat ik je terug kan bellen. Mocht je graag een bel intake willen maar de tijden komen je niet uit? neem dan even contact met mij op via mail: mayakrachtsteen@gmail.com.
Nieuwe review toegevoegd 
Update: 16 november 2019

De jaarleggingen voor 2020 zijn nog steeds aan te vragen voor het bedrag van 20,20, zowel de engelen legging als de maya Tzolkin jaar legging. 

Stuur een mailtje naar mayakrachtsteen@gmail.comUpdate 16 november 2019

in de week van 6 januari start ik weer met de 10 wekelijkse cursus terug in je kracht deel 1. Wil jij terug in je kracht? geef je dan snel op! Wil je eerst een proefles? Dit is ook mogelijk zowel online via video bellen als bij mij in praktijk. kosten proefles 15,00 en mocht jij je na de proefles opgeven voor de 10 wekelijkse cursus dan is de proefles gratis.

Vragen? stuur mij een mail mayakrachtsteen@gmail.com.

Wil jij je opgeven voor de proefles, deze kun je in de online winkel kopen. 

Geef jij je nog op voor 31 december 2019 om de cursus terug in je kracht te gaan volgen dan kun jij deze nog volgen voor 20,00 per les incl btw! Dit is echt een koopje voor deze cursus! Want als jij je na 1 januari 2020 gaat opgeven voor de cursus terug in je kracht deel 1 betaal je 22,50 per les incl btw. Ook dat is nog heel goedkoop!  maar profiteer nu nog van deze korting!Update 13 oktober 2019

Proeflessen zijn weer te boeken voor de cursus "terug in je kracht" kijk voor de datums onder de link "Cursussen" en geef je op via messenger, mail: mayakrachtsteen@gmail.com of via online winkel en boek deze cursus.

Update 8 oktober 2019

Mega aanbieding!!Einde jaars Cursus

Mega aanbieding!

Als jij je opgeeft voor 20 oktober voor de einde jaars cursus ( te volgen op Facebook) dan kun je deze samen doen met een vriendin, buurvrouw, zus of wie dan ook want je krijgt nu bij 1 aanvraag er 1 gratis bij, zodat jullie hem samen kunnen gaan doen.

Maak samen van 2020 een topjaar!

Ben jij klaar om 2020 jouw mooiste jaar te maken?

Doe dan mee met de online cursus van 4 dagen.

Deze is perfect voor jou!

In deze online cursus krijg je helder wat je nu echt graag wilt manifesteren in 2020. We blikken terug op 2019 en sluiten samen het jaar positief af, zodat je lekker geínspireerd en lekker klaar bent voor het nieuwe jaar. Dit alles in een besloten Facebook groep!

Doe jij mee?

Ik geef deze cursus 2 keer en jij kunt je alvast inschrijven voor de volgende datums.

1-14 november

15-30 november

De cursus is 4 dagen maar je hebt 2 weken de tijd.

Zie online winkel.


update 7 sept 2019 

Op zaterdag 12 okt is er weer een Access bars proefsessie dag. Deze dag kun jij als nieuwe klant een Access bars behandeling ervaren van totaal 1,5 uur voor 30,00 ( normaal bij mij 45,00)

De volgende tijden zijn nog beschikbaar 10:00-11:30 en 13:00-14:30. Je kunt je opgeven via mayakrachtsteen@gmail.com, geef dan je tijd door en dan kijk ik of ik nog plek voor je heb, vol is vol.15-08-2019: Nieuwe feedback ontvangen op access bars... zo mooi en bijzonder.. ( zie Review)

11-08-2019

1 Sept start ik met een nieuwe 11 daagse cursus: wat is mijn roeping

In 11 dagen gaan we proberen om erachter te komen wat jij hier op aarde mag gaan doen.

Waar wordt jij zo ontzettend blij van? Waar gaat jou hart sneller van kloppen?

Veel mensen doen nog niet wat ze eigenlijk dolgraag zouden willen gaan doen, of weten het gewoon nog niet maar hebben wel een gevoel dat, dit het nog niet is..., maar wat is het dan wel?

Met de cursus : wat is mijn roeping gaan we daar proberen achter te komen.

Als jij je opgeeft dan wordt je 31 Aug geplaatst in een besloten Facebook pagina.

De  cursus is online en je kunt zelf bepalen wanneer jij deze volgt, alleen wel binnen een maand want  30 Sept wordt je weer verwijderd uit de groep.

Omdat ik deze cursus 1 Sept voor het eerst start kun je nu gebruiken maken van een geweldig aanbod!! 

Alleen als je 1 Sept mee gaat doen! kun je hem volgen voor 22 euro!! Na 1 Sept wordt de cursus duurder! 

Doe jij mee? geef je dan voor 28 Aug op! 

Stuur mij een mail: mayakrachtsteen@gmail.com maar ook kun je deze bestellen in de webshop, na bestelling neem ik contact met je op.02-08-2019

Op zaterdag 7 Sept 2019 houd ik weer een proef sessie van Access Bars.

Je kunt je voor deze dag opgeven via mayakrachtsteen@gmail.com voor een Access Bars behandeling van totaal 1,5 uur met korting.

Normaal kost een Access Bars behandeling van totaal 1,5 uur bij mij 45 euro en deze dag kun jij kennis maken met deze behandeling voor 30,00.

De volgende tijden zijn beschikbaar voor deze behandeling.

1e sessie: 10:00-11:30

2e sessie: 13:00-14:30

3e sessie: 15:30-17:00

Wil jij eens ervaren hoe het is om een Access Bars behandeling te ontvangen? Geef je dan snel op want vol is vol.
##### Het is geweldig maar we starten 26 Juli 2019 in 13 nieuwe levensjaren. we gaan 13 levensjaren afsluiten. Dat is toch geweldig! 

Wat wil jij gaan doen? Ben jij op dit moment lekker in de flow van het leven? Of zou je het toch wel  wat anders willen gaan doen? Tja, maar wat? Wat mag ik hier op aarde gaan doen? Heb je geen idee? Dan heb ik misschien iets voor jou....

Vorige week liep ik te wandelen met mijn hond toen ik een soort 'lampje' effect kreeg, een idee, eigenlijk een geweldig idee, want hoeveel mensen lopen  wel niet rond met, tja welke kant moet ik nu op, wat is mijn doel hier in het leven. En hier ben ik mee aan de gang gegaan, denken, schrijven, lezen, enz enz.. en zo kwam ik tot een geweldig idee om een 11 daagse cursus te gaan maken met als doel, wat is mijn roeping, wat mag ik hier op aarde gaan doen.

En om het nog leuker te maken, bied ik deze cursus tijdelijk aan voor 2 euro per dag! Voor 2 euro per dag kun jij erachter komen wat jou roeping is... geweldig toch?

Maar dit is een tijdelijk aanbod! Omdat we met zijn allen 26 Juli gaan starten in 13 nieuwe levensjaren, wil ik jou deze kans geven! yess! Maar geef je wel op voor 25 Augustus als jij hieraan mee wilt gaan doen, want we gaan 2 September starten! En alleen deze keer kun jij meedoen voor 2 euro per dag! Pak dus deze kans! 

Na 1 September is de cursus duurder!

Hoe kun jij de cursus volgen? De cursus kun je volgen via een besloten Facebook groep. De cursus is volledig online. 

Mocht jij deze cursus willen volgen, wordt dan lid van Facebook Maya kracht-steen en doe mij een persoonlijk bericht of stuur een mail naar mayakrachtsteen@gmail.com. Maar je kunt hem ook kopen via deze webshop.

Geef je op! voor 25 Augustus! en jij doet mee!