Cursus de kracht van gedachten

Online via mijn academie

Curus de kracht van gedachten.

De kracht van je gedachten. Geen enkele kracht is zo sterk als die van je gedachten. Alles wat je denkt zend je uit en door je gedachten positief te maken kun jij je leven positief beïnvloeden. Negatief trekt negatief aan en positief trekt positief aan. Het is dan ook belangrijk om bewust te worden van je gedachten, wat vertel jij aan jezelf? En welke gedachten zend je uit? Als je altijd negatief over jezelf denkt, wat gebeurt er dan met je lichaam? Je kunt ontzettend gezond leven maar als je altijd negatief over jezelf bent, wat gebeurt er dan met je lichaam als gedachten krachten zijn? Ook dit gaan we bekijken in deze cursus.

Wil je geluk en energie? Wil jij je bewust worden van je gedachten? Wil je overvloed in alle vormen laten stromen? Alles is energie.

Meld je dan aan voor deze cursus. De cursus is te volgen in een academie. Je kunt de cursus dus volgen vanuit huis.

De cursus bestaat uit 24 lessen, opdrachten en affirmaties.

Je blijft 3 maanden in de academie zodat jij je mind kunt veranderen naar positief. Je hebt dus alle tijd om op gemak deze cursus te volgen.

Je kunt je aanmelden via online winkel. Ik neem daarna contact met je op maar je mag mij ook een mail sturen. Mayakrachtsteen@gmail.com